duminică, 4 noiembrie 2012

Gogosi rapide ( Pets de nonne)



Ingrediente:


250 ml apa

40 grame zahar
50 grame unt
praf de sare
150 grame faina
esenta de rom
3 oua
ulei pentru prajit
Preparare:
Apa, untul, zaharul,praful de sare se pun pe foc si cand incepe sa fiarba, se retrag de pe foc si se adauga toata faina, intr-o singura data. Se amesteca bine. Se repune pe foc, se amesteca pana cand incepe sa se dezlipeasca de peretii vasului. Retrageti de pe foc. Adaugati ouale pe rand (1 ou+amestecare pana la incorporarea integrala a oului in compozitie).Adaugati esenta de rom.
Incingeti uleiul ( ideal 180 grade) si cu lingurita luati compozitie si puneti in uleiul incins, pentru aprox. 5 minute. Normal se intorc singure. Cand au prins au culoare aurie, se scot pe un servetel si se presara zahar fin.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu