Atelierul de retete
Pagini
" De toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la Gourmandise." Guy de Maupassant
marți, 27 martie 2012
Meniu festiv
Dragi Cititori,
Va multumesc ca ati intrat in micul meu univers culinar!
Iata meniul meu gurmand :
Felul I:
Scoici St.Jacques insotite de midii si sos cremos
Felul II :
Cotlete de miel acompaniate de piure cu masline si usturoi
Desert:
Fructe rosii sub nori albi
Va doresc pofta buna !
2 comentarii:
Liana10
1 aprilie 2012 la 23:10
Frumos meniu, mult succes!
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
angela
2 aprilie 2012 la 19:54
Multumesc foarte mult! :)
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
Adăugați un comentariu
Încărcați mai multe...
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Frumos meniu, mult succes!
RăspundețiȘtergereMultumesc foarte mult! :)
RăspundețiȘtergere